Over mij

Vroeger had ik een ideaalplaatje in m’n hoofd…

Ik hoopte voor mijn 30ste een man te treffen en met hem te kunnen proberen om kinderen te krijgen. Het leven liep echter anders dan hoe ik het voor me zag toen ik jong was…
Toen ik 30 was had ik geen relatie, dus ik schoof mijn ideaalplaatje nog maar een paar jaren op. Dan maar 35 als nieuw streven… Dat moet toch kunnen lukken?

Ook dat ging toch weer anders en lukte niet. En na een aantal jaren van veel daten en ook veel teleurstellingen, begon de tijd voor mijn gevoel toch wel een beetje te dringen. Na je 35ste wordt je als vrouw tenslotte steeds minder vruchtbaar.

In 2016 ben ik me daarom eens gaan verdiepen in de mogelijkheden.
Aangezien ik zelf heel graag de ervaring van het zwanger zijn ook zou willen meemaken, bleef voor mij alleen BAM over… Bewust Alleenstaande Moeder.
Nou ben ik het met de benaming niet helemaal eens, want ik ben echt niet bewust alleenstaand. Het leven liep alleen even anders.
Wie weet kom ik op een later moment die leuke man alsnog tegen. Daar zit gelukkig geen houdbaarheidsdatum op, op de kans om zelf zwanger te zijn en een kindje te mogen krijgen wel.

Omdat ik het best doodeng vond, de gedachte om het alleen te moeten doen, vroeg ik mijn familie wat zij er van vinden. En belangrijker nog voor mijn besluit, of ze mij willen/kunnen steunen hierin. Gelukkig zijn ze erg enthousiast en steunend en dat maakt dat ik me in ging schrijven bij Nij Barrahûs in Wolvega.

Ik hoop jullie met dit blog een beetje op de hoogte te kunnen houden van dit spannende avontuur.

Tot nu toe heb ik alleen maar hele leuke en steunende reacties gekregen op mijn plan. Wel wil ik er zo open mogelijk over zijn. Ook om eventuele roddels te voorkomen…
Ik ben tenslotte single en hoop op den duur zwanger over straat te waggelen en na een aantal maanden een kinderwagen vooruit te mogen duwen 🙂

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s