Pret-echo

Vandaag stond er een 3D/4D pret-echo gepland 😁

Dus ik kon iets later uit bed vanmorgen. Echter dachten m’n maag en blaas daar anders over. Dus om 6 uur toch maar naar beneden gegaan.

Voor het eerst m’n suiker bepaald op de nuchtere maag en daarna snel wat gegeten. Daarna lekker rustig opgestart en m’n tas klaar gemaakt en volgepropt met drinken en m’n lunchtrommel.

Vlak voor het vertrek naar Harlingen nog even m’n tweede glucose meting gedaan (2 uur na het ontbijt) een daarna met m’n moeder naar Harlingen gereden om Marietje weer even op het scherm te bewonderen.

Marietje had echter andere plannen… Mevrouw lag namelijk te koekhappen! Met haar gezichtje lag ze zo dicht tegen de placenta aan, dat de echoscopiste het niet voor elkaar kreeg om haar goed in beeld te krijgen.

Het was een heel raar vertekend gezichtje af en toe wat op het scherm tevoorschijn kwam… Alsof ze al helemaal klaar is voor Halloween 😉😂

Zelfs na wat gepor in m’n buik zat er geen beweging in die kleine meid.

Dus helaas… Geen foto van m’n kleine meid om te showen.

Op 9 november heb ik weer een groei-echo. De echoscopiste kijkt dan ook even met de 3D als mevrouw er dan beter voor ligt 😅

Aangezien we nu snel klaar waren, meteen m’n bloeddruk nog even laten checken door de verloskundige (ze delen een kantoor, dus die zat er toch ook), zodat ik m’n afspraak van morgenvroeg bij haar kan laten vervallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s