Poging 2

Het uitzicht vanuit de behandelstoelen is niet onaardig!


Na een geweldige avond in Den Haag en Scheveningen ben ik gisteravond weer naar huis gereden. Iets tegen 1 uur was ik thuis en 10 over 1 lag ik in m’n bed.

Na een onrustige nacht ging om 7 uur de wekker vanmorgen. Ik kon m’n ogen maar amper open houden, dus toen ik beneden in de badkamer kwam heb ik eerst maar mezelf tot leven gewekt met wat koud water. Even een ontbijtje naar binnen gewerkt en toen iets na 8 uur in de auto gestapt en naar Wolvega gereden.

Onderweg was het heerlijk rustig! En ik was nog steeds aan het nagenieten van de gezellige avond. Wel had ik een vervelende buikpijn. Maar dat is een goed teken zo op dit punt in m’n cyclus πŸ˜…

In Wolvega aangekomen was het ook daar heerlijk rustig. Overal stonden deuren open en er zat nog 1 andere dame in de wachtkamer.

Na even gewacht te hebben werd ik uit de wachtkamer gehaald door een mannelijke gyneaecoloog en we gingen naar de behandelkamer waar de fertiliteitsassistente al aanwezig was.

De gynaecoloog maakte eerst nog een echo. De baarmoeder zag er goed uit en er was wat vocht te zien. Waarschijnlijk een geknapt follikel wat betekent dat m’n eisprong al geweest is.

Dus de eendebek werd uit de verpakking gehaald en het spuitje met 5,9 miljoen zwemmers werd er bij gepakt.

Terwijl ik lekker met m’n hoofd op een kussen achterover geleund in de stoel zat te vertellen over m’n leuke avond, werden de zwemmers ingebracht en binnen een minuut was het al klaar. De fertiliteitsassistente was al snel de kamer uit om het spul om te ruimen.

De gynaecoloog dekte me toe met een handdoek, legde z’n hand op m’n onderbeen en wenste me heel veel succes. Hij zei dat hij zou duimen voor me.

Ook al zo’n fijne arts! Ik ben echt zeer tevreden over de mensen die bij deze kliniek werken. Hun people skills zijn prima! πŸ‘πŸ»

Na een minuut of 10 kwam de fertiliteitsassistente weer binnen en mocht ik weer van de stoel af komen. Nog even gezellig gekletst met haar en toen samen weer richting de deur gelopen.

Als ik dinsdag over twee weken nog niet ongesteld ben geworden, mag ik een zwangerschapstest doen. Dus nu maar weer afwachten… πŸ™πŸ»

3 gedachten over “Poging 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s